Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 109g200kcal20.8g0g13.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)27g23kcal0.3g1g1.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena3.3g13kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g565kcal42.6g9g39.8g0.2g
Valittu annoskoko156g283kcal21.3g4.5g19.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal10.7g2.3g10g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912