Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g81g146kcal19.9g2.3g6.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g54g65kcal1.5g2.8g5.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4g4.6kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g488kcal43.4g13.6g28.6g0.8g
Valittu annoskoko156g244kcal21.7g6.8g14.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal10.9g3.4g7.2g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117