Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 49g65kcal4.1g8.6g1g2.4g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kaurahiutale 8.1g31kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.1g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Palsternakka 12g7.8kcal0.1g1.4g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 16g97kcal3.7g2.1g8.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g668kcal22.8g39.2g44.8g10.6g
Valittu annoskoko156g334kcal11.4g19.6g22.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna78g167kcal5.7g9.8g11.2g2.7g
Arvot/100g100g214kcal7.3g12.6g14.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975