Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)96g157kcal24g0.9g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g10g12kcal0.4g0.5g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.4g1.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)4.8g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g515kcal58.8g4.2g29g0g
Valittu annoskoko156g257kcal29.4g2.1g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal14.7g1.1g7.3g0g
Arvot/100g100g165kcal18.8g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607