Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g27g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0g
Sipuli, paistettu 22g22kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Pekoni, paistettu 38g196kcal6.3g0g19.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g12g18kcal2.2g0.1g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 54g179kcal1.1g1.6g19g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g880kcal20g7g87.2g0.8g
Valittu annoskoko156g440kcal10g3.5g43.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g220kcal5g1.8g21.8g0.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776