Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g69g96kcal13g0g4.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka52g36kcal2.1g5.7g0.4g1.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g34g115kcal2.7g24.4g0.8g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g502kcal36g60.4g12.8g6.4g
Valittu annoskoko156g251kcal18g30.2g6.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g126kcal9g15.1g3.2g1.6g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988