Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 27g21kcal4.8g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 27g9kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g117kcal11g6.6g4.6g2.8g
Valittu annoskoko156g59kcal5.5g3.3g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal2.8g1.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804