Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g55g60kcal12.6g0g1g0g
Paprika, punainen17g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 13g2.2kcal0.3g0g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g220kcal27.4g7.4g8.4g2.4g
Valittu annoskoko156g110kcal13.7g3.7g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal6.9g1.9g2.1g0.6g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855