Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g38g15kcal0.3g3.4g0g1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g19g73kcal2.8g14.2g0.6g1.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g207kcal6.2g43.2g1.2g5.2g
Valittu annoskoko156g104kcal3.1g21.6g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal1.6g10.8g0.3g1.3g
Arvot/100g100g66kcal2g13.8g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970