Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 52g377kcal0.6g0.2g42.2g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Siirappi 8.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1507kcal13.6g168.4g85.8g4.2g
Valittu annoskoko156g753kcal6.8g84.2g42.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g377kcal3.4g42.1g21.5g1.1g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579