Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g11g66kcal2.3g0.7g5.9g0g
Soijajauhot, Soyolk8.2g33kcal3.2g1.3g1.6g1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g40g58kcal5g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 3.7g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.3g22kcal0.9g0.2g1.9g0.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g29g38kcal1.2g1.5g2.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Vehnälese 3.3g7.5kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa55g165kcal12.6g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g791kcal51.6g11.4g58.4g9g
Valittu annoskoko156g396kcal25.8g5.7g29.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna78g198kcal12.9g2.9g14.6g2.3g
Arvot/100g100g253kcal16.5g3.6g18.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035