Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g21g185kcal0g0g20.9g0g
Kookosrasva 100 % 44g386kcal0.4g0g43.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton20g64kcal4.7g2.1g4.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g24g53kcal1.1g11.8g0.2g9.7g
Manteli 16g99kcal3.9g1.1g8.7g1.2g
Saksanpähkinä 5.6g38kcal0.8g0.2g3.7g0.9g
Hasselpähkinä 4g26kcal0.6g0.1g2.5g0.7g
Rusina 22g64kcal0.6g13.1g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1831kcal24.2g56.8g167.4g29.2g
Valittu annoskoko156g915kcal12.1g28.4g83.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna78g458kcal6.1g14.2g41.9g7.3g
Arvot/100g100g586kcal7.8g18.2g53.6g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201