Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.7g0g0.5g
Palsternakka 4.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Karjalanpaisti atria 700g25g40kcal4.7g0g2.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g133kcal11.4g8.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko156g67kcal5.7g4.2g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal2.9g2.1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472