Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Tomaatti, tuore52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g52kcal4g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g157kcal9.6g8.4g9g2.6g
Valittu annoskoko156g78kcal4.8g4.2g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal2.4g2.1g2.3g0.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480