Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17g0g8.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 30g39kcal0.8g1g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.5g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kaurahiutale 6g22kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g466kcal40.6g12.4g27.6g2.2g
Valittu annoskoko156g233kcal20.3g6.2g13.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g116kcal10.2g3.1g6.9g0.6g
Arvot/100g100g149kcal13g4g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897