Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste23g167kcal0g0g18.5g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g6.8g23kcal0.9g4.6g0.1g0.4g
Tattarijauho, Myllynparas45g153kcal5.9g30.4g0.8g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Rice Dream, riisimaito11g5.3kcal0g1.1g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g25g8.6kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g960kcal18.4g123.6g43g7.2g
Valittu annoskoko156g480kcal9.2g61.8g21.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g240kcal4.6g30.9g10.8g1.8g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915