Rijkardon toinen jauheliha kastike

1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1150 grammaa

Rijkardo666
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g54g92kcal10.9g0g5.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu34g20kcal0.3g1.5g1.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)68g27kcal0.7g4.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g280kcal23.8g12.8g14.2g2g
Valittu annoskoko156g140kcal11.9g6.4g7.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal6g3.2g3.6g0.5g
Arvot/100g100g90kcal7.6g4.1g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230227