Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore13g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g26g84kcal13g7.8g0.1g1.4g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Tomaattimurska 65g19kcal0.4g3.5g0.1g1.2g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki13g20kcal0.1g0.8g1.7g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g376kcal28.6g28.2g15.8g7.2g
Valittu annoskoko156g188kcal14.3g14.1g7.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal7.2g7.1g4g1.8g
Arvot/100g100g120kcal9.1g9g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466