Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore38g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Tomaatti 48g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paprika keltainen 32g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Fetajuusto Apetina 8 %19g29kcal3g0g1.5g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g19g51kcal5.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g207kcal18.2g7.8g9.8g3.2g
Valittu annoskoko156g104kcal9.1g3.9g4.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal4.6g2g2.5g0.8g
Arvot/100g100g66kcal5.8g2.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720