Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 36g114kcal9.6g0g8.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g45g156kcal5.7g31.1g0.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g650kcal39g68g24.4g3.2g
Valittu annoskoko156g325kcal19.5g34g12.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal9.8g17g6.1g0.8g
Arvot/100g100g208kcal12.5g21.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518