Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g56g293kcal3.6g22.9g21.9g1.5g
Hunaja 16g52kcal0.1g12.7g0g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1193kcal23.4g71.8g93g3g
Valittu annoskoko156g597kcal11.7g35.9g46.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g298kcal5.9g18g23.3g0.8g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469