Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali98g21kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 39g89kcal7.4g0g6.6g0g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g235kcal17.4g7.2g15g4.2g
Valittu annoskoko156g118kcal8.7g3.6g7.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal4.4g1.8g3.8g1.1g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858