Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 25g4.3kcal0.4g0.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Maissi jyvät 19g28kcal0.5g5g0.5g0.7g
Fetajuusto, Milbona10g27kcal2g0g2.2g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g29g22kcal1.6g5.1g0.1g1.3g
Kana 29g55kcal5.9g0g3.5g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g20g5.9kcal0.4g1.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3.1kcal0g0g0.4g0g
Chilikastike, Felix15g15kcal0.3g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g329kcal22.6g31.2g13.6g5g
Valittu annoskoko156g165kcal11.3g15.6g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal5.7g7.8g3.4g1.3g
Arvot/100g100g105kcal7.2g10g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361