Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g67g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%39g66kcal7.7g0g3.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g251kcal18.4g23.6g9.2g3.6g
Valittu annoskoko156g125kcal9.2g11.8g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal4.6g5.9g2.3g0.9g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631