Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g24g5.5kcal0.8g0.2g0.1g1.4g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g30g120kcal6.6g0g9.9g0g
Voi 1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g470kcal32g3.6g35.4g3.2g
Valittu annoskoko156g235kcal16g1.8g17.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal8g0.9g8.9g0.8g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.2g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705