Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g85kcal0g0g9.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Leseseos (3 viljan)7.5g19kcal1.2g2.6g0.5g2.3g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g531kcal10.2g66.6g23.8g8.4g
Valittu annoskoko156g265kcal5.1g33.3g11.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal2.6g16.7g6g2.1g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109