Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)36g51kcal9.6g0.8g1.1g0g
Atria kevyt jauheliha30g50kcal5.6g0g3g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g44g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika vihreä 22g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sipuli 8.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g253kcal32.8g8.4g9.2g1.4g
Valittu annoskoko156g127kcal16.4g4.2g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal8.2g2.1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029