Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g48g70kcal2.6g14g0.3g0.6g
Maito, Kevyt66g30kcal2.1g3.2g1g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g30kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g371kcal22.2g35g15.4g1.4g
Valittu annoskoko156g185kcal11.1g17.5g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal5.6g8.8g3.9g0.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040