Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g40g17kcal0g3.7g0g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g123kcal7g8g6.6g2.2g
Valittu annoskoko156g61kcal3.5g4g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1.8g2g1.7g0.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511