Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g14g27kcal2.3g0.1g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 1g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g90kcal5.4g7g4g1.4g
Valittu annoskoko156g45kcal2.7g3.5g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g23kcal1.4g1.8g1g0.4g
Arvot/100g100g29kcal1.7g2.2g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472