Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g88g317kcal11.4g60.7g2.6g8.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7g24kcal1g3.9g0.5g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Juusto, mozzarella 18g46kcal3.3g0g3.6g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g877kcal34g136.8g20.6g19.2g
Valittu annoskoko156g438kcal17g68.4g10.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna78g219kcal8.5g34.2g5.2g4.8g
Arvot/100g100g281kcal10.9g43.8g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977