Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 53g57kcal12.2g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika keskiarvo 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g7.1g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g181kcal27.6g7.8g3.8g2.6g
Valittu annoskoko156g91kcal13.8g3.9g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal6.9g2g1g0.7g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872