Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 28g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g28g47kcal0.7g1.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g261kcal14.2g16g15g1.2g
Valittu annoskoko156g131kcal7.1g8g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal3.6g4g3.8g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.5g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659