Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g48g97kcal9.7g0g6.3g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)1.5g10kcal0g0g1.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g24g17kcal0.4g3.6g0g0g
Suolapähkinä 0.7g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow79g32kcal1.7g5.4g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g343kcal24.4g18.4g18.4g4.8g
Valittu annoskoko156g172kcal12.2g9.2g9.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal6.1g4.6g4.6g1.2g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.9g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722