Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 24g148kcal5.8g1.6g13g1.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl14g47kcal1.9g7.7g0.9g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 28g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Rypsiöljy 10g91kcal0g0g10.3g0g
Vehnälese 3.4g7.8kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 34g15kcal0.1g3.4g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g14g49kcal0g12.2g0.1g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.2g19kcal1g0.6g1.1g1.6g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.3g0g0g
Siirappi, tumma14g44kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1098kcal24.4g127.4g51.8g15.4g
Valittu annoskoko156g549kcal12.2g63.7g25.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna78g275kcal6.1g31.9g13g3.9g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500