Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g36g6.1kcal0.7g0.8g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3.1g0g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 72g159kcal12.6g0g12.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g580kcal33.4g4.2g48g1g
Valittu annoskoko156g290kcal16.7g2.1g24g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g145kcal8.4g1.1g12g0.3g
Arvot/100g100g186kcal10.7g1.3g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492