Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g114kcal1.6g6.6g8.2g2.6g
Valittu annoskoko156g57kcal0.8g3.3g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal0.4g1.7g2.1g0.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839