Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g90g99kcal22.5g0g0.9g0g
Korppujauho (Pirkka)15g54kcal2.1g10.5g0.3g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g424kcal58.6g23.2g10.4g1.4g
Valittu annoskoko156g212kcal29.3g11.6g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal14.7g5.8g2.6g0.4g
Arvot/100g100g136kcal18.7g7.4g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567