Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g31g52kcal6.1g0g3.1g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 38g16kcal1.3g1.8g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g52kcal3.9g0g4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras15g53kcal2g10.7g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g502kcal27.8g32g29.2g1.4g
Valittu annoskoko156g251kcal13.9g16g14.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g126kcal7g8g7.3g0.4g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594