JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)25g55kcal1.5g9.8g1.2g0.5g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g8.7g7.8kcal0.1g1.7g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa36g109kcal8.3g0g8.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 87g192kcal15.2g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g728kcal50.2g23g48.6g1g
Valittu annoskoko156g364kcal25.1g11.5g24.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal12.6g5.8g12.2g0.3g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075