Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)62g69kcal14.3g0g1.2g0g
Paprika keskiarvo 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Pesto, punainen Eldorado16g77kcal0.8g1.8g7.4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g39g128kcal4.7g26.4g0.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g607kcal41.6g61g22g7g
Valittu annoskoko156g304kcal20.8g30.5g11g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g152kcal10.4g15.3g5.5g1.8g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.5g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615