Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)71g96kcal14.2g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl52g45kcal0.7g2.3g3.7g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g389kcal32g10.8g23.8g1.6g
Valittu annoskoko156g194kcal16g5.4g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal8g2.7g6g0.4g
Arvot/100g100g124kcal10.2g3.5g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883