A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g55g124kcal10.4g0g9.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g64kcal4.3g0g5g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g402kcal30.6g4.8g28.8g1.4g
Valittu annoskoko156g201kcal15.3g2.4g14.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal7.7g1.2g7.2g0.4g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306