Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g61g36kcal0.9g7.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 40g92kcal7.7g0g6.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl20g17kcal0.3g0.9g1.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g323kcal18g18.8g19.6g1.4g
Valittu annoskoko156g162kcal9g9.4g9.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal4.5g4.7g4.9g0.4g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082