Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Sokeri18g73kcal0g17.9g0g0g
Leivinjauhe1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl22g75kcal0.4g0.7g7.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vadelma 42g17kcal0.4g1.7g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g564kcal16.6g70.8g21.6g4.2g
Valittu annoskoko156g282kcal8.3g35.4g10.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal4.2g17.7g5.4g1.1g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168