Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g20g10kcal0g2.4g0g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g128kcal1.8g15.6g6g3g
Valittu annoskoko156g64kcal0.9g7.8g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal0.5g3.9g1.5g0.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314