Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 57g16kcal1.3g1.6g0.1g1.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina45g109kcal3.1g17.3g2.9g1.4g
Oltermanni, perinteinen20g73kcal5.1g0g5.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)17g28kcal0.5g0.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g495kcal23.8g39.4g25.8g5.2g
Valittu annoskoko156g247kcal11.9g19.7g12.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal6g9.9g6.5g1.3g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729