Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g147g88kcal2.2g19g0.1g1.3g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.4g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal4.8g39.8g10.2g3.2g
Valittu annoskoko156g136kcal2.4g19.9g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal1.2g10g2.6g0.8g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.7g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454