Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)27g71kcal7.1g0.4g4.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g22g25kcal3.1g0.2g1.3g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)22g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g15g8.8kcal0.1g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g562kcal29.4g59g22.4g3g
Valittu annoskoko156g281kcal14.7g29.5g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal7.4g14.8g5.6g0.8g
Arvot/100g100g180kcal9.4g18.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776