Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g66g85kcal13.8g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g204kcal28.4g2.4g8.8g0.2g
Valittu annoskoko156g102kcal14.2g1.2g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal7.1g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9.1g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480